Edit detail for #1109 reinstall doesn't work in plone 2.0 add/remove products revision 1 of 1

1
Editor: simon
Time: 2005/09/01 16:56:08 GMT+0
Note: property change

changed:
-
::

 2005-05-23T09:03:22 ERROR(200) SiteError http://plone.zwiki.org/portal_quickinstaller/reinstallProducts
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/zope2.7/lib/python/ZPublisher/Publish.py", line 101, in publish
    request, bind=1)
  File "/usr/lib/zope2.7/lib/python/ZPublisher/mapply.py", line 88, in mapply
    if debug is not None: return debug(object,args,context)
  File "/usr/lib/zope2.7/lib/python/ZPublisher/Publish.py", line 39, in call_object
    result=apply(object,args) # Type s<cr> to step into published object.
  File "/zope1/Products/CMFQuickInstallerTool/QuickInstallerTool.py", line 333, in reinstallProducts
    self.uninstallProducts(products)
  File "/zope1/Products/CMFQuickInstallerTool/QuickInstallerTool.py", line 324, in uninstallProducts
    prod.uninstall()
AttributeError: uninstall


From simon Thu Sep 1 16:37:30 -0700 2005
From: simon
Date: Thu, 01 Sep 2005 16:37:30 -0700
Subject: property change
Message-ID: <20050901163730-0700@zwiki.org>

Name: '#1109 reinstall doesn't work in plone add/remove products' => '#1109 reinstall doesn't work in plone 2.0 add/remove products' 

It works in plone 2.1. See also #1139.

From simon Thu Sep 1 16:56:07 -0700 2005
From: simon
Date: Thu, 01 Sep 2005 16:56:07 -0700
Subject: property change
Message-ID: <20050901165607-0700@zwiki.org>

Status: open => closed 

Such nonsense, it works just fine. Who submitted this.

Submitted by : simon at: 2005-05-23T09:05:07+00:00 (14 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

2005-05-23T09:03:22 ERROR(200) SiteError http://plone.zwiki.org/portal_quickinstaller/reinstallProducts
Traceback (most recent call last):
File "/usr/lib/zope2.7/lib/python/ZPublisher?/Publish.py", line 101, in publish
request, bind=1)
File "/usr/lib/zope2.7/lib/python/ZPublisher?/mapply.py", line 88, in mapply
if debug is not None: return debug(object,args,context)
File "/usr/lib/zope2.7/lib/python/ZPublisher?/Publish.py", line 39, in call_object
result=apply(object,args) # Type s<cr> to step into published object.
File "/zope1/Products/CMFQuickInstallerTool/QuickInstallerTool?.py", line 333, in reinstallProducts
self.uninstallProducts(products)
File "/zope1/Products/CMFQuickInstallerTool/QuickInstallerTool?.py", line 324, in uninstallProducts
prod.uninstall()

AttributeError?: uninstall

property change --simon, Thu, 01 Sep 2005 16:37:30 -0700 reply

Name: '#1109 reinstall doesn't work in plone add/remove products' => '#1109 reinstall doesn't work in plone 2.0 add/remove products'

It works in plone 2.1. See also #1139.

property change --simon, Thu, 01 Sep 2005 16:56:07 -0700 reply

Status: open => closed

Such nonsense, it works just fine. Who submitted this.