Submitted by : Simon Michael at: 2005-07-28T08:54:36+00:00 (12 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

**(new) Plone/Zwiki: virtual folders Members and Groups repeating in
nav tree** --Simon Michael, Thu, 28 Jul 2005 08:54:38 -0700 reply

-------- Original Message -------- Subject: Plone/Zwiki: virtual folders Members and Groups repeating in nav tree Date: Thu, 21 Jul 2005 12:13:09 -0700 From: Simon Michael <simon@joyful.com> To: bugs@zwiki.org References: <dajj4a$gqp$1@sea.gmane.org>

Patrick Ohnewein wrote on plone-user: > Hallo! > > I have added a zwiki site to a Plone instance like described by Julie > Meloni in her book "Plone Content Management". > > It seams to work except for 2 things. > > 1) I already asked on this list but didn't find any solution yet. I am > not able to visualize the wiki folder in the nav tree. It gets shown > only when the user enters into the folder. That means he has to know the > URL. As a workaround I created a tab to the wiki folder. > > 2) A member gets the virtual folders "Members" and "Groups". Now if he > enters in the wiki folder, the virtual folders get shown twice. If he > enters a subfolder of teh wiki folder the virtual folders get shown 3 > times and so on. Lets visualize the behaviour: > > Step 0 a user comes to the site (http://localhost/): > > - Home > > Step 1 the user logs in as a member (http://localhost/): > > - Home > - Members > - Groups > > Step 2 the user enters the wiki subdirectory (http://localhost/wiki/): > > - Home > - Members > - Groups > - wiki > - Members > - Groups > > Step 3 the user enters the de subdirectory contained in the wiki > directory (http://localhost/wiki/de/): > > - Home > - Members > - Groups > - wiki > - Members > - Groups > - de > - Members > - Groups > > > Both the wiki and the de directories are "ZWiki Site" objects. > > Is this a bug. How can I fix this behaviour? > > I use the official Debian Sarge packages: > zope-cmfplone 2.0.4-3 > zope-zwiki 0.37.0-4 > > Happy hacking! > Patrick >

property change --simon, Thu, 28 Jul 2005 08:59:02 -0700 reply

Category: => user-browsing Severity: => normal Status: => open

Must have been fixed along the way --betabug, Fri, 23 Feb 2007 15:59:25 +0000 reply

Status: open => closed

Can't reproduce this behaviour any more in Plone 2.5.2 and Zwiki 0.58.