Edit detail for #1292 New issue mailout does not work as expected revision 1 of 1

1
Editor: simon
Time: 2007/04/28 03:19:26 GMT+0
Note: presumed resolved

changed:
-
If I create a new issue, I'd expect a notice by email as I'm subscribed to the whole wiki. Instead, I receive nothing. Follow-up messages always come through.
At first I thought it could be my spam filter dropping some messages but that doesn't seem to be it, as [nd51] reported it as well.

From betabug Fri Feb 23 15:54:37 +0000 2007
From: betabug
Date: Fri, 23 Feb 2007 15:54:37 +0000
Subject: just tested it and it works for me
Message-ID: <20070223155437+0000@zwiki.org>

I tried with subscribing to "the whole wiki" and "the whole wiki (all edits)" - both worked.

From simon Sat Apr 28 03:19:26 +0000 2007
From: simon
Date: Sat, 28 Apr 2007 03:19:26 +0000
Subject: presumed resolved
Message-ID: <20070428031926+0000@zwiki.org>

Status: open => closed 


Submitted by : FrankLaurijssens at: 2006-10-03T09:40:55+00:00 (13 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

If I create a new issue, I'd expect a notice by email as I'm subscribed to the whole wiki. Instead, I receive nothing. Follow-up messages always come through. At first I thought it could be my spam filter dropping some messages but that doesn't seem to be it, as [nd51]? reported it as well.

just tested it and it works for me --betabug, Fri, 23 Feb 2007 15:54:37 +0000 reply

I tried with subscribing to "the whole wiki" and "the whole wiki (all edits)" - both worked.

presumed resolved --simon, Sat, 28 Apr 2007 03:19:26 +0000 reply

Status: open => closed