Submitted by : ktenney at: 2007-11-30T13:10:42-08:00 (10 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

filed by Kent aka Gumpa

I periodically get this traceback when I try to save an issue tracker page after editing my wiki at http://longrun.zwiki.org

I have no problem if I <page>/manage => edit and save changes:

Site Error

An error was encountered while publishing this resource.

BadRequest
Sorry, a site error occurred.

Traceback (innermost last):

   * Module ZPublisher.Publish, line 202, in publish_module_standard
   * Module ZPublisher.Publish, line 150, in publish
   * Module plone.app.linkintegrity.monkey, line 21, in zpublisher_exception_hook_wrapper
   * Module Zope2.App.startup, line 221, in zpublisher_exception_hook
   * Module ZPublisher.Publish, line 119, in publish
   * Module ZPublisher.mapply, line 88, in mapply
   * Module ZPublisher.Publish, line 42, in call_object
   * Module Products.ZWiki.Editing, line 186, in edit
   * Module Products.ZWiki.History, line 199, in saveRevision
   * Module OFS.ObjectManager, line 314, in _setObject
   * Module OFS.ObjectManager, line 102, in checkValidId

BadRequest

Troubleshooting Suggestions

   * The URL may be incorrect.
   * The parameters passed to this resource may be incorrect.
   * A resource that this resource relies on may be encountering an error.

For more detailed information about the error, please refer to the error log.

If the error persists please contact the site maintainer. Thank you for your patience.

versions --EmmaLaurijssens, Fri, 30 Nov 2007 13:52:29 -0800 reply

Which zwiki/zope versions do you run? Is this on plain Zope or within Plone?

... --ktenney, Tue, 04 Dec 2007 12:26:20 -0800 reply

this is hosted by Simon at longrun.zwiki.org = 0.60, not sure about the Zope, not Plone, It is a very old wiki, been moved from host to host several times. It is in a BTreeFolder2?, in case that matters.