Submitted by : simon at: 2003-10-26T21:31:38+00:00 (14 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :


DeanGoodmanson, 2002/09/17 15:16 GMT (via web):
Now when I try to go to a page with a mis-cased name in the URL (frontPage), I get this traceback:
  Traceback (innermost last):
  File E:\RLIEng\lib\python\ZPublisher\Publish.py, line 150, in publish_module
  File E:\RLIEng\lib\python\ZPublisher\Publish.py, line 114, in publish
  File E:\RLIEng\lib\python\Zope\__init__.py, line 159, in zpublisher_exception_hook
  (Object: sif)
  File E:\RLIEng\lib\python\ZPublisher\Publish.py, line 89, in publish
  File E:\RLIEng\lib\python\ZPublisher\BaseRequest.py, line 308, in traverse
  File E:\RLIEng\lib\python\ZPublisher\HTTPResponse.py, line 502, in debugError
  NotFound: (see above)


Fixed in CVS.


JohnGreenaway, 2002/09/23 19:08 GMT (via web):
Still get the traceback at the end of the error page even with the latest cvs.

However, just checked and it also appears at the end of default standard_error_message, i.e. the one that comes with zope itself.

Tried replacing the contents of standard_error_message with just:

 <html>
 </html>

and the traceback still appears. Perhaps it's a problem with zope rather than zwiki?


Simon, 2002/09/23 20:01 GMT (via web):
Oho. Well is it simply that you and Dean are running zope in debug mode ?


JohnGreenaway, 2002/09/23 20:37 GMT (via web):
Goes off to read zope documentation

So that's what the -D switch does...


JohnGreenaway, 2002/09/23 20:57 GMT (via web):
Now that's sorted, I've posted the other error page issue ;) #250 0.10's standard_error_message gives wrong path if wiki is not in site's root folder