Submitted by : simon at: 2003-10-26T21:32:12+00:00 (14 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

After upgrading to v. 0.20.0 from 0.19.0, and inserting ONE missing line in PAGE_TYPE_UPGRADES according to the solution of bud No. 0546, structured text is still displayed 4 times below textarea in Plone editform, and no other format is displayed.

Besides, after the Front Page is generated in new Wiki folder, no option is checked and the page is diplayed in the gray frame. Normal view is displayed after the first structured text is checked manually.

(all this is after upgrading from v. 0.19.0 to 0.20.0, Win 98, Zope 2.6.1 (binary release, python 2.1, win32-x86), Plone 1.0.3)

Samotnik


comments:

try 0.21 --SimonMichael, 2003/07/25 16:42 GMT reply
Hi Samotnik - I wonder if this was the (untested) i18n tags getting activated. I've done a little cleanup and fixup here, let us know how 0.21 works for you.

property change --SimonMichael, 2003/07/25 16:42 GMT reply
Status: open => pending

I will check soon --Samotnik, 2003/07/25 22:13 GMT reply
Thank you, Simon, now I think all my problems are connected each to other. Probably the first "duplicated" option means restructured text, not structured (maybe some accident during upgrading?). I will check 0.21 soon and inform.

Almost all is OK --Samotnik, 2003/07/27 10:47 GMT reply
Now is OK. Four formats are displayed: Structured Text, reStructured Text, WikiWikiWeb markup and HTML. The option reStructured Text doesn't work (Error: could not import reStructuredText) which seems to be correct, as I haven't installed any content type with this format.

Now the subject of the latest comment is displayed in the "Note for the page history" field in editform. Is this according to Your intention?

Almost all is OK --SimonMichael, 2003/07/29 00:36 GMT reply
Yes.. the last edit log note/comment subject appears if you are re-editing a page within 24 hours. I realized I didn't test this enough with the anonymous user.. we may need to open a new issue if there's a problem there.

Thanks for the fix confirmation.

property change --SimonMichael, 2003/07/29 00:36 GMT reply
Status: pending => closed

Again false format description --Samotnik, Mon, 13 Oct 2003 14:30:27 -0700 reply
Again (Wiki v. 0.23, Plone 1.0.5) there are "pagetype" labels next to check holes in editform.

However, in Plone 2.0-beta2 editform is OK. (added by Samotnik on 16 Oct. 0:16 Warsaw Time)

property change -- Tue, 21 Oct 2003 09:22:54 -0700 reply
Status: closed => open

Again false format description --SimonMichael, Wed, 22 Oct 2003 07:21:29 -0700 reply
Can anyone else reproduce this ?

Samotnik, is your site accessible to me ?

Can you reproduce this with the unmodified zwiki 0.23 release, with no custom editform template in the zodb (wiki folder (or above) or portal_skins/custom), and no allowed_page_types property on the wiki folder (or above) ?

property change --SimonMichael, Wed, 22 Oct 2003 07:21:52 -0700 reply
Category: general => skins and content

Again false format description -- Fri, 07 Nov 2003 15:32:57 -0800 reply
I installed Wiki v. 0.24.0 on fresh site of Plone 1.0.5 on my new machine with Win 2000 (Zope 2.6.2, CMF 1.3.3.) The duplicate "pagetype" description instead of text format description still exists.

creating separate issue for this --simon, Wed, 07 Jan 2004 12:50:26 -0800 reply
This is a translation issue, see #676 editform shows all types as "pagetype" when using i18n

property change --simon, Wed, 07 Jan 2004 12:52:22 -0800 reply
Status: open => closed