Submitted by : simon at: 2003-10-26T21:32:36+00:00 (14 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

Deleting pages seems to be giving CopySupport? errors now, and renaming just gave a similar one.

Eg, traceback from 613:

 Module ZPublisher.Publish, line 150, in publish_module 
Module Products.Localizer, line 58, in new_publish 
Module ZPublisher.Publish, line 114, in publish 
Module Zope.App.startup, line 182, in zpublisher_exception_hook 
Module ZPublisher.Publish, line 98, in publish 
Module ZPublisher.mapply, line 88, in mapply 
Module ZPublisher.Publish, line 39, in call_object 
Module Products.ZWiki.ZWikiPage, line 1349, in edit 
Module Products.ZWiki.ZWikiPage, line 1457, in _handleDeleteMe 
Module Products.ZWiki.ZWikiPage, line 1531, in _recycle 
Module OFS.CopySupport, line 146, in manage_pasteObjects 
Module OFS.CopySupport, line 379, in _verifyObjectPaste 


comments:

fixed.. ZMI add menu must be Add ZWiki Page after all --SimonMichael, Wed, 17 Sep 2003 08:06:54 -0700 reply
Status: open => closed

Copy Error with ZWiki-0-31-0 -- Thu, 17 Jun 2004 07:21:49 -0700 reply
The "fixed zmi add" comment above is not very helpful. In 0.31.0 on (Zope 2.7.1-b2, python 2.3.3, linux2), I get a Copy Error when attempting to rename a page. This wiki was running on an older version. I have done an upgradeAll on all the pages after updating and it seemed ok. But now I get the copy error on rename and now I'm stuck:

    *  Module ZPublisher.Publish, line 180, in publish_module_standard
    * Module ZPublisher.Publish, line 131, in publish
    * Module Zope.App.startup, line 204, in zpublisher_exception_hook
    * Module ZPublisher.Publish, line 101, in publish
    * Module ZPublisher.mapply, line 88, in mapply
    * Module ZPublisher.Publish, line 39, in call_object
    * Module Products.ZWiki.Editing, line 505, in rename
    * Module Products.ZWiki.Editing, line 546, in changeIdPreservingCreator
    * Module OFS.CopySupport, line 247, in manage_renameObject
    * Module OFS.CopySupport, line 378, in _verifyObjectPaste
   Copy Error

Ideas?

bkc_at_murkworks.com

Copy Error with ZWiki-0-31-0 -- Thu, 17 Jun 2004 07:39:28 -0700 reply
This issue is resolved. The problem was that the Zwiki Add page permission had not been granted to the role I was currently logged in as. it would be helpful to get a clearer error message, but at least it seems I can rename pages after fixing the security settings.