Submitted by : 192.168.1.21 at: 2004-02-17T14:23:54+00:00 (13 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

When I try to add a Wiki page in a Plone 2.0 FINAL site, the following error occurs:

Module ZPublisher.Publish, line 100, in publish
Module ZPublisher.mapply, line 88, in mapply
Module ZPublisher.Publish, line 40, in call_object
Module Products.CMFCore.FSPythonScript, line 104, in __call__
Module Shared.DC.Scripts.Bindings, line 306, in __call__
Module Shared.DC.Scripts.Bindings, line 343, in _bindAndExec
Module Products.CMFCore.FSPythonScript, line 160, in _exec
Module None, line 12, in createObject
 - <FSPythonScript at /jazkarta/createObject used for /jazkarta/about/plone4artists>
 - Line 12
Module Products.CMFPlone.PloneFolder, line 388, in invokeFactory
Module Products.CMFCore.TypesTool, line 709, in constructContent
Module Products.CMFCore.TypesTool, line 398, in constructInstance
Module Products.ZWiki.CMFInit, line 58, in addWikiPage
Module OFS.ObjectManager, line 277, in _setObject
Module Products.ZWiki, line 131, in manage_afterAdd
AttributeError: add

... --simon, Tue, 17 Feb 2004 15:51:12 -0800 reply

Do you have any other wiki pages in the folder ?

If you do, visit EXISTINGPAGEURL/updateWikiOutline once in your browser. That should make it work.

... --simon, Tue, 17 Feb 2004 15:53:39 -0800 reply

And if you do not have any other wiki pages.. I'm not sure why you're getting that. Let me know how exactly you're adding the page.

... --SimonMichael, Fri, 27 Feb 2004 15:48:16 -0800 reply

See also #727 AttributeError: next when I try to view a recently created Wiki page

property change --SimonMichael, Fri, 27 Feb 2004 15:48:29 -0800 reply

Severity: normal => serious

Haven't been able to reproduce since updating from CVS --Sat, 28 Feb 2004 05:11:19 -0800 reply

Status: open => closed

cannot reproduce this --PieterB, Sun, 29 Feb 2004 06:29:04 -0800 reply

i didn't have this issue (i use plone-rc6 from http://test.plone.org ) and Zwiki 0.28rc1.