Submitted by : 127.0.0.1 at: 2004-07-30T09:48:59+00:00 (13 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

It results in a 404 error and the page remains unchanged. This functionality works in a pure cmf-site though with a wiki basic folder.

I use: Zope 2.7.2, python 2.3.4, plone 2.0.3. zwiki 0.32 (actually it is LaTeXWiki? 0.32, but that doesn't matter, I suppose).

Same problem here --Wed, 08 Sep 2004 18:12:11 -0700 reply

Not sure how helpful this is, but I've got the same problem. I get a 404 and Plone asks for authentication. I don't have the trace with me at the moment. This worked when I first setup the wiki a week ago or so and broke in the last few days. I changed permissions on the 'wiki' directory (removing anonymous), so that may have had something to do with it. Regardless, no amount of permissions changes will fix the issue for me. I also tried upgrading to Plone 2.04, but the problem remains.

More info on above --Wed, 08 Sep 2004 18:13:34 -0700 reply

More info on 'Same problem here' - the "copy to present" equivalent functionality works fine through the ZMI. This is using a Manager account.

still here --simon, Mon, 11 Apr 2005 15:19:39 -0700 reply

This is still a problem and feels like a plone skin bug. Nothing obvious about it in the plone tracker though.

outside of plone --Mon, 11 Apr 2005 16:17:20 -0700 reply

I was able to reproduce this using zwiki as a standalone, but in a zope that has the plone product(s) installed (but not in a plone). I got this error: http://rafb.net/paste/results/2s6JHC93.html

AssertionError
Sorry, a site error occurred.

 Traceback (innermost last):

  * Module ZPublisher.Publish, line 175, in publish_module_standard
  * Module Products.PlacelessTranslationService.PatchStringIO, line 51, in new_publish
  * Module ZPublisher.Publish, line 132, in publish
  * Module Zope.App.startup, line 204, in zpublisher_exception_hook
  * Module ZPublisher.Publish, line 101, in publish
  * Module ZPublisher.mapply, line 88, in mapply
  * Module ZPublisher.Publish, line 39, in call_object
  * Module OFS.History, line 152, in manage_historyCopy
  * Module ZODB.Connection, line 571, in register

AssertionError

Not sure what's up, but thought you might find it interesting.

I might try a virgin zope, and see if I get the error. If not, we have a starting point.