Edit detail for ZWiki revision 1 of 8

1 2 3 4 5 6 7 8
Editor: DigitalSorceress
Time: 2006/06/29 15:07:34 GMT+0
Note: Installation Woes and Fix

changed:
-
Zwiki is the software running this site. See FrontPage for quick links, or scroll down to see all available documentation.

RemoteWikiURL: http://zwiki.org/



From DigitalSorceress Thu Jun 29 15:07:34 -0700 2006
From: DigitalSorceress
Date: Thu, 29 Jun 2006 15:07:34 -0700
Subject: Installation Woes and Fix
Message-ID: <20060629150734-0700@zwiki.org>

I just downloaded ZWiki for my zope implementation, and when following the install process, the ZWiki product did not show up in the Control Panel section. I checked my event.log and found that ZWiki failed to install due to all sorts of errors. It boils down to permissions. After untaring, I did a find ./ZWiki -name *py -exec chmod 755 {} \;  and put THAT in the Products directory. On restarting Zope, ZWiki was working. Just thought I'd let folks know in case it helps anyone else.

Zwiki is the software running this site. See FrontPage? for quick links, or scroll down to see all available documentation.

RemoteWikiURL?: http://zwiki.org/


comments:

Installation Woes and Fix --DigitalSorceress?, Thu, 29 Jun 2006 15:07:34 -0700 reply
I just downloaded ZWiki? for my zope implementation, and when following the install process, the ZWiki? product did not show up in the Control Panel section. I checked my event.log and found that ZWiki? failed to install due to all sorts of errors. It boils down to permissions. After untaring, I did a find ./ZWiki? -name *py -exec chmod 755 {} \; and put THAT in the Products directory. On restarting Zope, ZWiki? was working. Just thought I'd let folks know in case it helps anyone else.