Edit detail for #1312 New page mailout issues revision 1 of 1

1
Editor: simon
Time: 2007/04/28 03:15:20 GMT+0
Note: working fine I expect ?

changed:
-
I'm not getting notifications of newly created pages. I wonder why?

From FrankLaurijssens Mon Feb 26 12:21:23 +0000 2007
From: Frank Laurijssens
Date: Mon, 26 Feb 2007 12:21:23 +0000
Subject: Not only on zwiki.org
Message-ID: <[email protected]>

I've set up a pristine Zwiki on http://zwiki.ictio.nl, but it does not mail out new pages either. Comments and edits are working as expected.

From betabug Mon Feb 26 13:07:40 +0000 2007
From: betabug
Date: Mon, 26 Feb 2007 13:07:40 +0000
Subject: Works here, please state explicit steps taken
Message-ID: <[email protected]>

Maybe there is some discrepancy in our setups and in zwiki.org.

I've set up MailOut according to HowToSetUpMailOut on my test wiki, set up "options" on another browser, then subscribed to the whole wiki with that other browser. Then I used the form at the bottom of the FrontPage with the first browser to create a page. Upon clicking on "create" on the "edit/create" form I get sent a mail to the subscribed address. I also get a mail to the mailin-address that I gave in the "mail_replyto" property.

From FrankLaurijssens Mon Feb 26 13:41:40 +0000 2007
From: Frank Laurijssens
Date: Mon, 26 Feb 2007 13:41:40 +0000
Subject: Works here, please state explicit steps taken
Message-ID: <[email protected]>
In-Reply-To: <[email protected]>

Same steps taken... no mail upon creation. I do get mail on subsequent edits. I'm subscribed to zwiki.org with my normal mail address; to rule out any anti-spam filters, I tried a couple of other addresses.

From FrankLaurijssens Mon Feb 26 13:50:08 +0000 2007
From: Frank Laurijssens
Date: Mon, 26 Feb 2007 13:50:08 +0000
Subject: Shoot
Message-ID: <[email protected]>

Raised logging to BLATHER; now it works. :(

From FrankLaurijssens Mon Feb 26 13:55:45 +0000 2007
From: Frank Laurijssens
Date: Mon, 26 Feb 2007 13:55:45 +0000
Subject: 
Message-ID: <[email protected]>

Category: user-mail => site-zwiki.org 

Back from BLATHER to info on my test wiki, not reproducible. That leaves zwiki.org.

Simon?

From FrankLaurijssens Tue Mar 6 15:10:41 +0000 2007
From: Frank Laurijssens
Date: Tue, 06 Mar 2007 15:10:41 +0000
Subject: 
Message-ID: <[email protected]>

Severity: serious => normal 

Only seems to happen on zwiki.org

From simon Sat Apr 28 03:15:20 +0000 2007
From: simon
Date: Sat, 28 Apr 2007 03:15:20 +0000
Subject: working fine I expect ?
Message-ID: <[email protected]>

Status: open => closed 


Submitted by : FrankLaurijssens at: 2007-02-26T08:39:20+00:00 (14 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

I'm not getting notifications of newly created pages. I wonder why?

Not only on zwiki.org --Frank Laurijssens, Mon, 26 Feb 2007 12:21:23 +0000 reply

I've set up a pristine Zwiki on http://zwiki.ictio.nl, but it does not mail out new pages either. Comments and edits are working as expected.

Works here, please state explicit steps taken --betabug, Mon, 26 Feb 2007 13:07:40 +0000 reply

Maybe there is some discrepancy in our setups and in zwiki.org.

I've set up MailOut? according to HowToSetUpMailOut on my test wiki, set up "options" on another browser, then subscribed to the whole wiki with that other browser. Then I used the form at the bottom of the FrontPage with the first browser to create a page. Upon clicking on "create" on the "edit/create" form I get sent a mail to the subscribed address. I also get a mail to the mailin-address that I gave in the "mail_replyto" property.

Works here, please state explicit steps taken --Frank Laurijssens, Mon, 26 Feb 2007 13:41:40 +0000 reply

Same steps taken... no mail upon creation. I do get mail on subsequent edits. I'm subscribed to zwiki.org with my normal mail address; to rule out any anti-spam filters, I tried a couple of other addresses.

Shoot --Frank Laurijssens, Mon, 26 Feb 2007 13:50:08 +0000 reply

Raised logging to BLATHER; now it works. :(

... --Frank Laurijssens, Mon, 26 Feb 2007 13:55:45 +0000 reply

Category: user-mail => site-zwiki.org

Back from BLATHER to info on my test wiki, not reproducible. That leaves zwiki.org.

Simon?

... --Frank Laurijssens, Tue, 06 Mar 2007 15:10:41 +0000 reply

Severity: serious => normal

Only seems to happen on zwiki.org

working fine I expect ? --simon, Sat, 28 Apr 2007 03:15:20 +0000 reply

Status: open => closed