Edit detail for #618 WikiName at end of page w/out closing newline produces ValueError revision 2 of 5

1 2 3 4 5
Editor: val.cartei
Time: 2007/06/12 05:00:36 GMT-7
Note:

changed:
-Thanks; I think I fixed this in the last day or so. I tried it on TestPage just now (after a restart) and it seems to work, well enough for the moment anyhow.
Thanks; I think I fixed this in the last day or so. I tried it on [Page?] just now (after a restart) and it seems to work, well enough for the moment anyhow.

changed:
-TestPage seems ok in the other markup modes too. So I'm assuming this is fixed aside from old pages here and there on zwiki.org that need to be rerendered.
[Page?] seems ok in the other markup modes too. So I'm assuming this is fixed aside from old pages here and there on zwiki.org that need to be rerendered.

Submitted by : simon at: 2003-10-26T21:32:38+00:00 (17 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

version: Zwiki 0.23rc2

if there is a WikiName? at the very end of a page, without a newline following it, the logic to mark WikiNames? concatenates it with the text that marks the end of the midsection and marks them both together. chaos ensues
i.e. somehow we end up with two copies of the midsection marker in the text at the point of the error.
  • Module ZPublisher?.Publish, line 98, in publish Module ZPublisher?.mapply, line 88, in mapply Module ZPublisher?.Publish, line 39, in call_object Module Products.ZWiki?.ZWikiPage?, line 286, in __call__ Module Products.ZWiki?.ZWikiPage?, line 299, in render Module Products.ZWiki?.ZWikiPage?, line 388, in render_msgstxprelinkdtmlfitissuehtml Module Products.ZWiki?.ZWikiPage?, line 504, in renderMidsectionIn

ValueError?: unpack list of wrong size


comments:

fixed ? --simon, Sun, 28 Sep 2003 15:37:24 -0700 reply
Thanks; I think I fixed this in the last day or so. I tried it on [Page?]? just now (after a restart) and it seems to work, well enough for the moment anyhow.

fixed ? --SimonMichael?, Tue, 30 Sep 2003 10:29:06 -0700 reply
[Page?]? seems ok in the other markup modes too. So I'm assuming this is fixed aside from old pages here and there on zwiki.org that need to be rerendered.

property change --SimonMichael?, Tue, 30 Sep 2003 10:29:42 -0700 reply
Status: open => closed