Edit detail for #662 Next Issue in Plone not found revision 1 of 1

1
Editor: simon
Time: 2004/05/24 00:44:44 GMT+0
Note:

changed:
-
While selecting << and >> from within a displayed issue, the page that is selected is IssueNoxxxx and not as expected IssueNoxxxxDescription. This will cause a "page not found". The behaviour is both under Plone 1.0.x and Plone 2.0 the same. 

The effect is that it is virtually impossible to select a subset with the filterissues option and then walk through the subset, as we would like to do.

On www.zwiki.org the behaviour is correct and the previous / next issue is selected even if the page names seem to behave similar. 

This seems to have something to do with FuzzuURL mapping.

Jaap Noordzij


From simon Mon May 24 00:44:44 -0700 2004
From: simon
Date: Mon, 24 May 2004 00:44:44 -0700
Subject: these are gone, use alt-n/p
Message-ID: <[email protected]>

Status: open => closed 


Submitted by : 192.168.1.21 at: 2003-12-09T10:04:53+00:00 (17 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

While selecting << and >> from within a displayed issue, the page that is selected is IssueNoxxxx? and not as expected IssueNoxxxxDescription?. This will cause a "page not found". The behaviour is both under Plone 1.0.x and Plone 2.0 the same.

The effect is that it is virtually impossible to select a subset with the filterissues option and then walk through the subset, as we would like to do.

On www.zwiki.org the behaviour is correct and the previous / next issue is selected even if the page names seem to behave similar.

This seems to have something to do with FuzzuURL? mapping.

Jaap Noordzij


comments:

these are gone, use alt-n/p --simon, Mon, 24 May 2004 00:44:44 -0700 reply
Status: open => closed