Edit detail for #876 Re: Zwiki and Epoz 1.x revision 1 of 1

1
Editor: betabug
Time: 2007/02/21 08:32:39 GMT+0
Note: I guess this has been fixed...

changed:
-
Bryan Simmons wrote:
<br />><i> Why does the latest version of Epoz not work with Zwiki?</i>
<br />><i> I have Epoz set in preferences as my default editor but it never shows</i>
<br />><i> up in Zwiki when editing as HTML....</i>

Hi Bryan - I've forwarded this to the zwiki bug tracker. Perhaps you can 
go there and add any helpful details to the issue page - your exact epoz 
and zwiki versions - and I'll look at it. Thanks.


From betabug Wed Feb 21 08:32:39 +0000 2007
From: betabug
Date: Wed, 21 Feb 2007 08:32:39 +0000
Subject: I guess this has been fixed...
Message-ID: <[email protected]>

Name: '#876 alec' => '#876 Re: Zwiki and Epoz 1.x' 
Category: other => user-editing-epoz 
Severity: wishlist => normal 
Status: open => closed 


Submitted by : Simon Michael at: 2004-07-14T13:56:07+00:00 (16 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

Bryan Simmons wrote:
> Why does the latest version of Epoz not work with Zwiki?
> I have Epoz set in preferences as my default editor but it never shows
> up in Zwiki when editing as HTML....

Hi Bryan - I've forwarded this to the zwiki bug tracker. Perhaps you can go there and add any helpful details to the issue page - your exact epoz and zwiki versions - and I'll look at it. Thanks.


comments:

I guess this has been fixed... --betabug, Wed, 21 Feb 2007 08:32:39 +0000 reply
Name: #876 alec => #876 Re: Zwiki and Epoz 1.x Category: other => user-editing-epoz Severity: wishlist => normal Status: open => closed