Edit detail for #881 Change language in IE6 makes Plone UI in language selected but not ZWiki revision 1 of 1

1
Editor: SimonMichael
Time: 2004/08/07 14:25:14 GMT+0
Note:

changed:
-
I have IE6 in french and when I go to my Plone site the UI is in french and ZWiki UI too. 
But if I change my language browser in IE6 (Tools -> Internet Options -> Languages...), for example I switch french to english, the Plone UI is in english but ZWiki UI is still in french.

There isn't this problem with Mozilla FireFox. I don't test with others browsers.

Nicolas Gouzy

"gouzy at no-log.org":mailto:[email protected]

From RacingPitoune Thu Jul 22 16:16:56 -0700 2004
From: Racing Pitoune
Date: Thu, 22 Jul 2004 16:16:56 -0700
Subject: Language selection
Message-ID: <[email protected]>

I'm using IE version 6.0.2800.(etc.) (English version) and accessing ZWiki in English, German or French depending on my IE language settings.  If I unselect all languages in the IE Language Preference panel, I get an English display.  I'd say your browser version is possibly the culprit here.

From [email protected] Fri Jul 23 09:14:13 -0700 2004
From: Nicolas Gouzy
Date: Fri, 23 Jul 2004 09:14:13 -0700
Subject: Language selection
Message-ID: <[email protected]>
In-Reply-To: <[email protected]>

I'm using IE version 6.0.2800 too, but French version. Perhaps, it's a bug of IE6 French version but why Plone is in good language but ZWiki is always in French ?

Submitted by : 127.0.0.1 at: 2004-07-21T01:34:38+00:00 (16 years ago)
Name :
Category : Severity : Status :
Optional subject :  
Optional comment :

I have IE6 in french and when I go to my Plone site the UI is in french and ZWiki UI too. But if I change my language browser in IE6 (Tools -> Internet Options -> Languages...), for example I switch french to english, the Plone UI is in english but ZWiki UI is still in french.

There isn't this problem with Mozilla FireFox?. I don't test with others browsers.

Nicolas Gouzy

gouzy at no-log.org


comments:

Language selection --Racing Pitoune, Thu, 22 Jul 2004 16:16:56 -0700 reply
I'm using IE version 6.0.2800.(etc.) (English version) and accessing ZWiki in English, German or French depending on my IE language settings. If I unselect all languages in the IE Language Preference panel, I get an English display. I'd say your browser version is possibly the culprit here.

Language selection --Nicolas Gouzy, Fri, 23 Jul 2004 09:14:13 -0700 reply
I'm using IE version 6.0.2800 too, but French version. Perhaps, it's a bug of IE6 French version but why Plone is in good language but ZWiki is always in French ?